This narrow two storey terraced house in North Berwick was extended to the rear to create a new dining room and fully accessible shower room. The rendered box featured a “flushglaze” rooflight by Glazing Vison, and timber cladding.

The extension design was kept very simple although the roof was allowed to gradually overhang towards the opening sliding doors. The garden was also extensively landscaped.

Contractor: Samuel Contracts Ltd.

Projects

We have a contemporary and design led approach to architecture. With a particular interest in sustainable and environmental design, our portfolio of work includes residential projects, community facilities, church buildings, commercial and industrial buildings.

Please browse our projects below.

0131 – 661 – 1930
bulloch@btinternet.com

Copyright © Grant Bulloch Architect Ltd. 2018 | Trading as Grant Bulloch Architect Ltd. Registered in Scotland no. 257118 | Privacy policy | Cookie policy | Sitemap

We use cookies to give you the best experience we can. If you continue, we'll assume you're happy to receive all cookies from the website. More about our cookies